maanantai 20. joulukuuta 2010

Vuoden levyt 2010

Top 10 lista tästä olikin helpompi tehdä kuin luulin. Varsinkin voittaja oli helppo ja olen ollut siitä jo kauan. En usko katuvani sitä. Listalta puuttuu kuuntelemattomat Arcade Fire ja Ruger Hauer, koska olettaisin että ainakin jompikumpi on listalla, mutta julkaisen listan jo nyt koska näitä levyjä on tullut kuunneltua usein. Listalta ei löydy Nationalia, mutta löytyy yllättävän paljon suomalaisia.



10. Super Janne - Munkkisaari

9. Villagers - Becoming a Jackal


8. My Chemical Romance - Danger Days: The True Lives of the Fabulous Killjoys


7. Teflon Brothers - ©


6. Hannibal & Joku Roti Mafia - Ad Portas


5. Heikki Kuula - Blacksuami


4. Kemmuru - Meiltä Puuttuu Kaikki

Kaikenkaikkiaan oli helppo valita paikat sijoille 1-5, mutta loppuosa taas vähän hankalampi. Aika moni näistä tuli keväällä/kesällä ja niitä on myös tullut kuunneltua paljon. Top 3. levyt silti erottuvat joukoista tunnelmallaan ja merkityksellään vielä enemmän.

3. Ruudolf - Asfalttisoturin Viimeinen Hidas

Yksi eniten kuuntelemistani levyistä koko kesänä. Muistan "voisitsä rakastaa asfalttisoturin" ilmestyessä kuunteleeni sen useaan otteeseen peräkkäin. Se vakuutti jo hauskalla videollaan niin ja se biitti on mahtava. Tööttää nyt on vakuuttanut myös aina ja onkin yksi ruudolfin parhaimmista biiseistä ellei paras.
Ruudolfin aamushowlle myös peukkua ja samanlaista tunnelmaa on mielestäni saatu myös levyyn.

2. Kanye West - My Beautiful Dark Twisted Fantasy


Kanye West nyt onnistuu aina ja teki jälleen yhden kovan biisin mitä tulee varmasti kuunneltua vielä usein, nimittäin Runawayn. Tällä levyllä on myös oma tyylinsä, mutta löytyy levyltä myös yksi vanhan kanyen tyylinen biisi, eli Devil In a New Dress.

1. Big Boi - Sir Lucious Left Foot... Son of Chico Dusty

Lähes ylivoimaisesti kovin levy. Tullut kuunneltua useaan otteeseen ilmestymisestä johtuen, viimeksi eilen. Levyjä jotka tulisi omistaa jos vähänkin sattuu tykkäämään. Pidän odotukset minimissä seuraavaa levyä kohden, koska onhan tätä hankala peitota. Masterpiece!

Seuraavaksi vielä yksi kappale "ehdokaslista" ja sitten top 10 biisit ja siitä kyllä löytyy muitakin kuin "ehdokkaissa" olevia. Mitä mieltä listasta ja mikä on omanne listanne ykkönen, kommentoikaa ihmeessä!

Peace!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti