lauantai 16. lokakuuta 2010

Uudet Levyt

Viime kirjoituksessa valitin kuinka ei ole rahaa ostaa levyjä, onneksi on sentään spotify jossa niitä voi kuunnella mainosten rytmittämänä (ellei sitten ole premium).

Pigeon John - Dragon Slayer
Aloitetaan vähän tuntemattommasta Pigeon Johnista. Löysin  jo tämän kahdeksannen levyn tehneen artisin vasta tänä vuonna juuri spotifyn kautta. Uutta levyä on vähän hankala lokeroida mihinkään genreen. Löytyy niin laulua kuin räppiä. Joka tapauksessa levy kannattaa katsastaa jos tämä nappaa.



The Walkmen - Lisbon

The Walkmen onkin sitten vähän tunnetumpi. Itse bongasin tämän aikoinaan nimeltä mainitsemattomasta tv-sarjasta. Oli siis senkin katsomisesta jotain hyötyä. Joillekin voi olla Walkemin "Little House of Savages" tuttu kappale. Uudella levyllä ei silti mennä ihan samoissa asetelmissa, mutta kuulostaa silti hyvältä.



Chiddy Bang - The Preview

Ensimmäinen kappale kuulostaa ihan Dizzee Rascalsin uudelta levyltä, toisessa samplataan Passion Pittia ja kolmannes MGMT:tä. Eli eihän tämä EP voi tästä enää huonontua? Eikä huononekkaan.



Nopsajalka - Kuningas Soundi

Tämä on tekstin vanhin levy. Sain tämän vaan kuunteluun vasta paljon myöhemmin julkaisun jälkeen, joten menköön tässä mukana. Odotukset olivat kovat Asan kanssa tehdyn yhteisbiisin jälkeen. Levyn teema on siis että levyllä vierailee kuningassoundiklubilla vierailleita esiintyjiä, teema myös toimii ollen Nopsajalan paras levy.



Manic Street Preachers - Postcards From a Young Man

Loppuun yhden suosikkinibändeistäni Manic Street Preachersin vakuuttava uutuslevy. Jo kuullessani, että levystä tulee "hittimanicsin" tapainen, tiesin ettei voi pettyä. Eikä myöskään tarvinnut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti