tiistai 9. marraskuuta 2010

Kuuntelussa & Odotuksessa (part 2)



Kuuntelussa on kirjoitushetkelläkin Kid Cudin uusin. Suosittelen! Eka levy on suosikkilevyjäni, mutta tämä vaikuttaa olevan vielä parempi. Levyn voi kuunnella Spotifysta: Kid Cudi – Man On The Moon II: The Legend Of Mr. Rager

Cee-Lo Greenin levy on myös ilmestynyt! Itse en ole vielä kovin montaa kappaletta siltä kuullut, mutta Fuck Youn (Forget You) luulisi olevan monelle tuttu. Tästä levystä on spotifysta viiden kappaleen sampleri ja koko levy on ainakin toistaiseksi vain premiumkäyttäjille. Sampleri siis tästä: Cee Lo Green – The Lady Killer (sampleri) koko levy tästä: Cee Lo Green – The Lady Killer

Jay-Z:lta on tullut kokoelma. Biisilistasta sen verran, että itse olisin jättänyt Blueprint 3:lta vain Empire State of Mindin kokoelmalle. Muuten onkin ihan hyvät biisit valittu.
Tämäkin toki löytyy spotifysta: Jay-Z – The Hits Collection Volume One

Odotuksessa:
Huomenna ilmestyy Uuden Fantasian albumi nimeltä Heimo. Levyllä vierailee ainakin Asa ja Kings of Conveniencen Eirik Bøe. Kaksi singleä spotifyssa: Uusi Fantasia – Barefoot Not Naked (feat.Eirik Bøe) ja Uusi Fantasia – Liian Myöhään (feat.Freeman).

Pete2ndBest-blogin kautta törmäsin uutiseen, että huomenna tulee Beady Eyen ensimmäinen single ladattavaksi! Sitä odotellessa, peace!

4 kommenttia:

  1. Eipä ole montaa biisiä ekaa Blueprintiä edeltäviltä levyiltä valittu. :/ Yleisestihän niitä levyjä pidetään Hovan parhaina. Jay-Z on imo aika yliarvostettu räppäri, mutta onhan sillä tullut kovia biisejä, pakko myöntää. Ehkä ton koksun voisi sopuhintaan joskus jopa hyllyynsä hommata.

    Cee-Lo pitää laittaa kuunteluun. Muutamat maistiaiset ovat kuulostaneet tosi hyviltä. Varsinkin Fuck You!

    VastaaPoista
  2. Hei räppiasiantuntija, voisitkohan valaista tällaista epämääräistä kysymystä? Kuulin tänään nuudelibaarissa hyvää räppiä, ilmeisesti kohtuu tuoretta. Siinä oli aika sellainen sulava, vähän funk- / soul-tyylinen biitti ja useampi miesräppäri ja jossain kohdassa laulettiin "champagne" [jotain]. Epämääräiset koordinaatit, mutta mikäköhän tää ois voinut olla? Kaikkia arvauksia arvostetaan.

    VastaaPoista
  3. Hei Oasisasiantuntija: mulle tuli mieleen vaan jotain snoop doggeja ja vastaavia. Mut kyllä sä olisit snoopin tunnistanut. Tietty vois olla myös kyseessä The Roots tai nerd? Ehkä sun pitää sit ensi kerralla kysyä, että mitä siellä soitetaan.

    VastaaPoista
  4. Hmmm, epäilin jo hetken että se olisi Rick Ross -remix Ne-Yo:n Champagne Lifesta, mutta ei se kyllä ollut. Se biitti oli jotenkin Jay-z -tyylisempi, sellainen muhkea.

    No, ehkä tää jää mysteeriksi. Toivottavasti kuulen sen vielä jossain. Tai sitten se oli Ne-Yo feat. Rick Ross mutta se ei vaan kotona kuulosta yhtään samalta ja yhtä hyvältä.

    VastaaPoista