keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Kuuntelussa & Odotuksessa

Tällä viikolla on tullut kolme uutta levyä, tullut yksi lisää odotukseen ja yksi vanhempi kuunteluun.

Aloitetaan uusista.

Jamiroquai vaikuttaa edelleen hyvältä. Varsinkin Lifeline kannattaa tsekkaa. Sen ja muut kappaleet voi kuunnella spotifysta.

Timo Pieni Huijauksen levy on ollut myös kovassa odotuksessa. Levy ei tosiaankaan pettänyt. Levyllä ei ollut kuin kaksi entuudestaan tuttua kuin Pennist ja katusoittaja. Mikä oli tottakai hyvä juttu. Emävale löytyy spotifysta myös.


N*E*R*D:iä ei löydy vielä spotifysta, mutta laitetaan muutama video youtubesta:




Itse toivoisin videota Help Me nimisestä biisistä. Porissa se kuului keikan parhaimmistoon.

Odotuksessa:

Uusi Fantasia yllätti täysillä. Ite vahingossa törmäsin siihen youtubessa ja yllätyin täysin. Biisihän on helvetin hyvä! Myöhemmin tässä kuussa Uusi Fantasia julkaisee albumin nimeltä Heimo. Kannattaa tsekata!


Kanye Westin leffaa en saa enää katsoa, että levyllä sitten ei ole kaikki biisit jo tuttuja. Mutta hemmetti kun ne kuulostaa hyvältä. Westiltä myös levyä tässä kuussa.


Kid Cudilta tulee myös...


Päätetään siis bloggaus siihen vanhempaan bändiin. Whitest Boy Alivea on tullut kuunneltua vain Heikki Kuulan biisien sampleina, mutta kun tutustui kunnolla niin onhan se kova bändi. Varsinkin Blacksuami levyn kuuntelijoille tämä on tuttu biisi: The Whitest Boy Alive – Burning


Peace!

3 kommenttia:

  1. Toi uus Nerdi ei jotenkin vielä lähtenyt. Eipä se edellinenkään kyllä lähtenyt ennen kuin näin nämä livenä, joten annetaan vielä pari mahdollisuutta ja aikaa kasvaa.

    Kid Cudin uus on kyllä aivan ensimmäisen tasolla ja ellei jopa parempi!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista jälleen. Kid Cudihan julkaistaan vasta ens viikolla, mitäs sitä nyt jo ollaan kuunneltu ;). Täytyy myöntää, et oon kuunellu nerdiä vaan youtubes olevien biisien verran (oli siel jossain vaihees kaikki). Mutta omasta mielestä on hyvää kamaa jälleen. Täytyy nyt odottaa et tulis jostain rahaa et pääsis ostamaan, tai et se tulis spotifyyn...

    VastaaPoista
  3. No kun se klikkaus oli niin helppo tehdä. :P Facebookissahan levyn voi jo streamata, jos on ostanut levyn ennakkoon ja spammaa seinälleen jotain Kid Cudi-tavaraa. Ei inspannut.

    Uus NERD on ehkä turhan rauhallista. Olen tosiaan vasta kerran kuunnellut levyn kokonaan, joten kovin syvällistä mielipidettä ei ole vielä, mutta vähän laimealta se vaikutti. Tosiaan, pitää antaa vielä aikaa.

    VastaaPoista